Iti va face pielea de gaina.

Gratie, eleganta, frumusete. Aceste sunt primele cuvinte care ne vin in minte atunci cand ne gandim la balerine. Sunt de acord cu toate, dar as mai adauga perseverenta, rabdare si foarte multa putere. Pe cat de firave par, balerinele ar putea, probabil, rupe o scandura in doua doar cu degetul mare de la un picior. De asemenea, pe cat de elegant ar parea, baletul este un sport dureros care cere o multime de sacrificii.

In proiectul sau „En Puntas”, Javier Perez a reusit sa surprinda atat eleganta cat si forta baletului. A facut-o printr-o reprezentare vizuala cat se poate de simpla si de eficienta. A adaugat o extensie poantelor balerinei Seggara: doua cutite de bucatarie imense.

Faptul ca cineva reuseste nu doar sa stea, ci sa se si miste cu eleganta si naturalete pe incaltaminte cu un vadit potential periculos este uimitor si infiorator in acelasi timp. Pe parcurs ce evolueaza, dansul devine din ce in ce mai intens, Seggara ajungand la un moment dat sa danseze pe marginea unui pian.

Cel mai bine, urmariti clipul de mai jos si convingeti-va singuri despre ce este vorba:

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.