Fotograful rus Vadim Makhorov cu siguranta nu se teme de moarte. Se suie pe cele mai inalte cladiri, escaladeaza poduri, turnuri sau chiar monumente pentru a realiza fotografia perfecta.

De Vadim Makhorov s-ar putea sa mai fi auzit. Este tanarul care, in primavara acestui an, a riscat inchisoarea pentru a surprinde privelistea din varful faimoaselor piramide din Giza. Reactiile au fost numeroase. Unii i-au aplaudat curajul, in timp ce altii i-au criticat nesabuinta. „Nu am vrut sa insultam pe nimeni. Ne-am urmat doar visul”, a spus tanarul fotograf atunci.

Recent, Makhorov a fotografiat orasul Dubai. Dar nu oricum, ci de sus, din cele mai inalte puncte, de unde a surprins spectaculoasa priveliste a metropolei arabe. Mai mult decat un simplu proiect fotografic, imaginile surprinse de Makhorov sunt o documentare a evolutiei pe verticala a structurii complexe de drumuri si cladiri, a stilurilor, a convietuirii om-natura..

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Judecand dupa fotografiile sale, fotograful rus Vadim Makhorov nu duce lipsa de curaj. Sfideaza legile si, uneori chiar si moartea, pentru a obtine cadrul perfect. Se suie pe cele mai inalte cladiri, escaladeaza poduri, turnuri sau chiar monumente. Nu se teme sa urce mai sus, tot mai sus pentru a realiza fotografia perfecta. Fotografiile sale sunt captivante si ofera o perspectiva la care, in mod normal, nu am avea acces.

Mai multe imagini cu fotografiile captivante surprinse de Vadim Makhorov puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina fotografului.

Sursa foto: Vadim Makhorov


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.