Traim intr-o lume a extremelor. In timp ce in unele colturi ale lumii oamenii nu au ce manca, in altele au atat de mult incat ajunga sa faca execese de-a dreptul ridicole. Iata despre ce este vorba.

1. Canibalism la televizor: doi prezentatori isi mananca reciproc bucati de carne din corp

In cadrul emisiunii „Cobaii”, difuzata la o televiziune din Olanda, doi prezentatori au vrut sa vada ce gust are carnea umana. Asa ca si-au recoltat bucati din muschi pe care ulterior le-au gatit, iar fiecare a mancat carnea celuilalt.

"Nu este nimic deosebit la gustul carnii umane. Dar este ciudat sa-ti privesti in ochi prietenul in timp ce ii mesteci carnea", a declarat unul dintre cei doi prezentatori, Dennis Storm, potrivit ABC News

2. Un barbat si-a folosit grasimea pentru a gati chiftelute

Marco Evaristti este un artist destul de controversat. A reusit in trecut sa starneasca opinia publica pictand un ghetar in rosu. De aceasta data, Evaristti creat controverse printr-o creatie culinara bizara.

Dupa ce a fost supus unei operatii de liposuctie, Evaristti i-a cerut medicului sa ii dea grasimea inapoi pe care a folosit-o apoi pentru a gati chiftelute. Bucatele le-a expus intr-un muzeu.

3. Dieta extrema pentru bebelusi

Un cuplu de vegetarieni din Queens aprope ca si-a ucis nou-nascutul hranindu-l exclusiv cu fructe si legume. Cei doi erau atat de convinsi ca vegetarismul este cel mai bun mod de viata, incat nici nu au realizat ca organismul unui bebelus este mult prea tanar pentru o astfel de dieata si are nevoie de de alti nutrienti.

4. Timp de 15 ani o tanara a mancat numai nuggets de pui

Pe cand avea doi, Stacey Irvine a mers pentru prima data la McDonalds. A mancat atunci nuggets de pui si s-a indragostit de acest fel de mancare.Stacey are acum 17 ani si de 15 mananca in fiecare zi numai nuggets.

Dependeta fata de bucatele de pui prajite in pesmet au fost cele care i-au cauzat o anemie severa care ar fi putut sa o ucida in cateva zile.

5. Tanara care mananca doar ciocolata

O tanara din Marea Britanie mananca doar ciocolata. Parintii tinerei spun ca aceasta ar suferie de o „fobie fata de mancare” si, din aceasta cauza, singurul aliment de care se poate atinge este ciocolata. O fi adevarat, o fi minciuna, nu stim. Cert este ca tanara mananca 15 patratele de ciocolata de si 10 sticksuri de ciocolata doar la micul dejun. Acelasi lucru il mananca si la pranz sau cina. Din cand in cand, mai mananca o punga de chipsuri Wotsists.

Citeste si:
Leguma care se vinde mai scump decât carnea. Fermieri: „E trufanda”
Leguma care se vinde mai...

6. Barbatul care a slabit mancand doar junk food

Un barbat a vrut sa demonstreze ca, atunci cand vine vorba de diete, nu exista calorii bune sau calorii rele. Asa ca, pentru o buna bucata de timp, a mancat doar Twinkies, Doritos, Oreo si cereale, pastrand, totusi, continutul caloric cat se poate de scazut. A reusit, ce-i drept, sa slabeasca mancand junk food, dar consecintele pentru sanatatea sa nu au fost foarte placute.

7. Femeia care bea 10 litri de Coca Cola zilnic

O femeie de 30 de ani din Noua Zeelanda a murit dupa ce, timp de mai multi ani, a consumat cate 10 litri de Coca Cola pe zi. Consumul excesiv de Coca Cola, au spus medicii legisti, i-au privocat aritmie cardiaca.

9. Doar bere si apa in postul Pastelui

Un barbat din Iowa, pe nume J. Willson, a decisa sa bea doar bere si apa in postul Pastelui. In cautarea izbavirii, americanul bea patru beri pe zi in timpul saptamani si cinci beri pe zi in weekend.

Citeste si:
Oana Roman, criticată că își spală rufele în public. Care a fost...
Oana Roman, criticată că își...

Willson s-a inspirat din traditia postului cu bere practicata de calugarii germani.

10. O femeie a baut doar Red Bull timp de cateva luni

Vrand sa scape de cele cateva kilograme luat in timpul sarcinii, o femeie din Noua Zeelanda a apelat la o dieta cat se poate de bizara: a inlocuit mancarea cu Red Bull. Bautura nu numai ca i-a taiat apetitul si i-a dat energia pe care in mod normal o lua din alimente, dar i-a provocat si un atact de cord. Spune ca nu a intentionat sa urmeze o astfel de dieata, ci pur si simplu s-a intamplat.


Sursa foto main si interior: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.