Pentru ca traim intr-o lume in care statul nu are nici o problema ca tu sa-ti lasi milioanele de dolari drept mostenire unei gaini, am realizat acest top.

Probabil ca ai o zi proasta la serviciu. Probabil ca lucrezi la aceleasi rapoarte plictisitoare si iei parte la aceleasi sedinte interminabile pentru a-ti putea plati chiria. Asta in cazul fericit in care ai un job. Sau poate ca visezi cu ochii deschisi ca o sa dea norocul peste tine si ca vei afla ca un unchi bogat de care nu a stiut nimeni pana acum ti-a lasat tie toata averea.

Stii cine nu duce grija zilei de maine si se scalda in bani? Nu, nu vorbim despre vedete, politicieni sau miliardari, ci despre animale. Da, ai citit bine. Exista in lumea asta animale care au mai multi bani decat Oprah Winfrey si Tom Cruise la un loc. Pentru ca traim intr-o lume in care statul nu are nici o problema ca tu sa-ti lasi milioanele de dolari drept mostenire unei gaini.

1. Locul intai cu coronita este ocupat de Gunther IV, un ciobanesc german care a mostenit 80 de milioane de dolari de la stapana lui contesa Karlotta Liebenstein. Intre timp, averea patrupedului a ajuns la 373 de milioane de dolari pentru ca ingrijitorul lui a avut grija sa investeasca banii si sa-i inmulteasca.

2. Daca vrei ca sotul tau sa nu primeasca nici un ban din averea de 109 milioane de dolari pe care o detii, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa lasi toti banii unui cimpanzeu, nu? Eh, bine, asta a facut Patricia O’Neill care a transformat un cimpanzeu in cea mai bogata maimuta de pe planeta.

3. Ella Wendel a murit in 1931. A avut grija ca inainte sa lase toata averea unui puddle, Toby. De atunci, mostenirea a trecut de la un puddle la altul, s-a inmultit, iar Toby Rimes valoreaza acum 80 de milioane de dolari.

4. Oprah Winfrey iubeste cainii. Si a tinut sa ne arate cat de mult ii iubeste, lasand cele 30 de milioane de dolari pe care le detine celor patru sau cinci caine pe care ii detine.

5. Keiko este balena ucigasa care a jucat principal in Free Willy. Si pentru asta a primit 27 de milioane de euro. Pentru ca este perfect normal sa platesti pana si animalele care apar in filme.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

6. Cand esti un motan vagabond care nimereste in casa unei baroane putred de bogate, viata te se poate schimba brusc. Ai putea, spre exemplu, sa te trezesti ca ai mostenit 15 milioane de euro si nu stii ce sa faci cu ei pentru ca, in fond, esti doar un motan.

7. Gigoo-Hen nu este o gaina ca oricare alta. In primul rand, Gigoo-Hen are in cont peste 10 milioane de euro, lucru la tu doar visezi. Cam cat traieste o gaina?

8. Probabil ca Ben Rea nu si-a iubit foarte mult familia. Asa se face ca nu le-a lasat nici macar un sfant. A lasat in schimb intreaga avere de 13 milioane de dolari pisicii sale, Blackie. Inainte sa va enervati, aflati ca Blackie, o pisica filantroapa, si-a folosit banii pentru a ajuta alte pisici mai putin norocoase.

9. Exista pe lumea asta trei caini, Conchita, April Maria si Lucia (un cihuahua, un maltez si un terrier Yorkshier) care au primit 3 milioane de dolari si o casa in Miami, estimata la aproximativ 8 milioane de dolari. Copilul miliardarei care si-a dat duhul a primit doar un milion de dolari, in timp ce cateva patrupede au primit trei milioane.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, gest de milioane pentru niște copii...
Bogdan de la Ploiești, gest...

10. Tinker este o alta pisica super norocoasa si super bogata. A primit mostenire de la stapana sa un milion de dolari. Da, exista pe lumea asta o pisica mai bogata decat vom fi noi vreodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.