Yuppy 7 Iunie 2019 17:24
Actrita Jennifer Aniston a declarat in cadrul unei emisiuni ca o reuniune a distributiei serialului "Friends" este tot mai plauzibila, tinand cont ca toti colegii ei de platou vor acest lucru.

Serialul "Prietenii tai" ("Friends") a fost si este unul dintre cele mai populare productii de televiziune, iar curand fanii vor marca aniversarea de 25 de ani de la premiera.

Dupa multi ani in care Jennifer Aniston si toti colegii sai de platou au negat zvonurile unei posibile reuniuni, actrita a venit cu o declaratie diferita. De curand, vedeta a spus in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres ca o reuniune este posibila, tinand cont ca toti colegii sai ar fi disponibili si dispusi pentru asta, scrie Sunrise.

"Sigur. De ce nu? Asculta, iti spun asta. Eu as face-o. Fetele ar face-o. Si baietii ar face-o, sunt sigura", a spus actrita facand referire la ideea ca acestia sa se reuneasca, cand a fost intrebata pe acest subiect.

Citeste si:

10+ lucruri interesante pe care nu le stiai despre serialul "Friends"

Jennifer Aniston a jucat alaturi de Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matthew Perry si Matt LeBlanc timp de zece ani in sitcom-ul "Friends". Show-ul a urmarit si redat cu umor viata a sase buni prieteni, surprinsi cu multe provocari personale si profesionale, in anii '90 din Manhattan.

Cu cateva luni in urma si actrita Courtney Cox a postat un clip video pe contul personal de Instagram, unde arata fanilor exteriorul cladirii de apartamente unde s-au filmat multe episoade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.