Rudolph 'Blaze' Ingram reuseste sa parcurga 100 de metri in doar 13.48 de secunde, inregistrand o imbunatatire considerabila a vitezei de alergare in urma cu doar cateva luni.

Rudolph 'Blaze' Ingram a devenit o adevarata senzatie in mediul online dupa ce pe contul sau personal de Instagram s-au postat inregistrari in care se observa cat de repede poate alerga. De acesta se ocupa tatal sau, care urca diverse clipuri ce surprind activitatile sportive ale micutului, noteaza Daily Mail.

Daca in luna august a anului trecut copilul inregistra 14.59 de secunde pentru distanta de 100 de metri, cel mai recent video arata ca a reusit sa parcurga aceeasi distanta in 13.48 de secunde si 60 de metri in 8.69 de secunde.

In 2009 in Berlin, maratonistul jamaican, Usain Bolt, marca un record pentru cea mai mare viteza inregistrata de un om, cand alerga cu 27.8 metri pe secunda, echivalentul a 44.72 de kilometri pe ora.

In ciuda reusitelor sale atletice, Ingram nu-si neglijeaza educatia si se ocupa si de invatat, fiind unul dintre cei mai buni elevi si la scoala. Pe acelasi cont este postata o imagine cu rezultatele sale scolare, avand calificative de A la mai multe materii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.