In calitate de gimnasta, Chelsea Werner deja si-a facut un nume in lumea sportului. Aceasta a participat la mai multe competitii, inclusiv la Campionatul Olimpic Special al Statelor Unite ale Americii, unde a castigat de patru ori si de doua ori la Campionatul Mondial. Tanara si-a inceput cariera sportiva inca de la varsta de patru ani, ca o solutie de a-si intari muschii, iar conform spuselor ei a dobandit noi abilitati si a castigat si incredere.


Chelsea si-a dorit dintotdeauna sa fie model, dar niciodata nu erau locuri in aceasta industrie pentru cineva cu sindromul Down. Cu rabdare si perseverenta, ea a obtinut ce si-a dorit. Prin intermediul Social Media a fost observata de o agentie care promoveaza frumusetea umana in toate aspectele ei. Totodata, fondatoarea unei organizatii a fost cucerita de energia ei optimista si a vazut potentialul tinerei.

Inca de la primele sedinte foto, Chelsea a devenit o senzatie in industrie, lumea admirand-o mai ales pentru faptul ca da speranta parintilor cu copii care au sindromul Down. In plus, fata reconfirma faptul ca fiecare este frumos in propriul fel si ca fiecare este capabil de orice.

Chelsea se va alatura lui Maran Avila si Madelinei Stuart, alte doua modele care au Down. Sindromul Down sau trisomia 21 reprezinta cea mai comuna cauz─â genetica de retard mintal usor si moderat, o maladie prezenta la copil chiar din momentul conceperii.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.