Un barbat a gasit o veverita nou-nascuta si si-a propus sa ii salveze viata cu orice chip. A facand cronica evolutiei sale, surprizand toate momentele transformarii vietatii neajutorate. Cum s-a dezvoltat animalul gasit de cand avea doar cateva ore si cum arata in prezent, puteti vedea in acest material.

Intr-o zi, dupa ce s-a intors acasa, un barbat a descoperit ca in patul lui fusese improvizat un asternut din pini uscati, crengi si ramuri pentru doua veverite nou-nascute. Depasit de situatie, acesta a cerut ajutor si a apelat la Christina si Michael, doua persoane extrem de implicate in conservarea vietii salbatice. Initial cei doi au incercat sa gaseasca mama celor doi pui, dar nu au gasit-o, precizeaza Bored Panda.

Din nefericire una dintre cele doua veverite nu a supravietuit, pentru ca era prea mica si nu se dezvoltata bine. Vestile erau prea bune nici pentru cealalta, caruia medicul veterinar nu ii daduse sanse mari. Christina si Michael au decis sa se ocupe indeaproape de mica rozatoare, care a primit si un nume, Thumbelina. Crescuta de cei doi, veverita nu a avut contact deloc cu alte animale si este una extrem de afectuoasa cu cei care au ingrijit-o.

Procesul de crestere a fost unul lent, dar eforturile au fost rasplatite. In prezent, Thumbelina este o mica vedeta pe Instagram, unde "parintii" ei posteaza diverse ipostaze cu aceasta, unde este surprinsa cat mai caraghios.


View this post on Instagram

“I know it’s your birthday Mommy... but can I wear the hat...?” 🎉 #caniwearthehat #caninlowoutthecandles #butnitrealcandles #imafraidofrealcandles #doigetpresentstoo #ithinkmommylikesavocadocake #ithinkmommywantsafrenchfrybed #happybirthdaymommy . . #easterngreysquirrel #easterngraysquirrel #squirrelbaby #squirrellove #squirrelwhisperer #squirrelsofinstagram #squirrel #wildliferehabilitation #wildliferescue #furbaby #squirrelsquad #squirrellife #animalsdoingthings #buzzfeedanimals #cuteanimals #littlethumbelinagirl #lifewiththumbelina

Citeste si:
Mara Bănică, salvată în ultima clipă de la moarte. Ce a povestit...
Mara Bănică, salvată în...

A post shared by Thumbelina (@little_thumbelina_girl) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.