De curand, politia britanica a oferit publicitatii o imagine cu un hot. Pana acum, nimic deosebit, pana cand cei din mediul online si-au dat seama cat de mult seamana infractorul cu personajul Ross Geller, cunoscut din serialul "Friends" si interpretat de actorul David Schwimmer.


UPDATE: Actorul David Schwimmer a hotarat sa ia atitudine pentru a opri speculatiile privind faptele de care era "acuzat". Amuzat, acesta a postat pe contul personal de Instagram un clip care recreaza intr-o nota umoristica furtul real si isi asigura fanii ca nu el este cel vinovat. Totul spre distractia celor care il urmaresc, dedicand inclusiv un hashtag special - #itwasntme.


Autoritatile au dat publicitatii imaginea unui hot care a furat un bax de bere dintr-un magazin. In doar cateva minute, fanii serialului de comedie "Friends" (Prietenii tai) au reactionat cand au observat asemanarea izbitoare a acestuia cu personajul Ross Geller, interpretat de actorul David Schwimmer.

In doar cateva minute, pagina de Facebook a politiei locale din Blackpool a fost asaltata de mesaje cu diverse glume facute pe seama asemanarii celor doi. Ulterior s-a revenit cu un mesaj prin care politia a lamurit faptul ca Schwimmer nu era in Marea Britanie in momentul comiterii infractiunii, noteaza BBC.

Acestia au scris: "Multumim tuturor pentru raspunsul prompt. Am investigat cele semnalate si putem confirma ca David Schwimmer era in America la data petrecerii evenimentului".

Fotografia a fost redistribuita de peste 80.000 de ori.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.