Se stie ca pisicilor le place sa doarma foarte mult. Si nu rateaza vreo ocazie sa o faca, atunci cand vine vorba despre odihna. Daca au ocazia sa o faca si intr-un loc comod, cu atat mai bine.

Terry Luaerman, un batran in varsta de 75 de ani este extrem de atasat de pisicile dintr-un centru din apropierea locuintei sale. Acesta chiar trage un pui de somn de fiecare data cand pisicile o impun. Angajatii adapostului l-au surprins de curand in cateva instantanee amuzante, dormind alaturi de pisicute, scrie Bored Panda.

Pensionarul a venit pe neanuntate la centru si s-a oferit sa perie pisicile de aici. In scurt timp a devenit un voluntar cu acte in regula si de atunci ajunge in fiecare zi acolo. Petrece undeva in jur de trei ore cu pisicile, timp in care le perie si doarme langa ele.

De cand s-au publicat pozele cu batranul pe pagina dedicata, centrul a primit extrem de multe donatii. Daca pana acum primeau 3.000-4.000 de dolari lunar, de curand au strans intr-o singura saptamana undeva la 30.000 de dolari.