O asistenta care a ingrijit un bebelus in urma cu aproape trei decenii a avut parte de o surpriza coplesitoare. Aceasta a descoperit ca noul sau coleg, un doctor rezident, a fost candva un bebelus de care a avut grija la inceputul carierei.

O asistenta de la un spital pediatric si cel mai nou coleg al ei, un rezident, au inceput sa creada in coincidente. Asta dupa ce Vilma Wong si Brandon Seminatoare au realizat ca se cunosteau deja. Sau cel putin asa ar trebui, avand in vedere ca asistenta Vilma a avut grija de Brandon cand acesta era doar un bebelus.

Wong lucreaza de 32 de ani la acelasi spital. Aceasta a inceput sa isi puna intrebari cand a vazut numele tanarului scris pe legitimatia de lucru, titreaza Today. Femeia a tinut minte ca in urma cu 28 de ani, in acelasi loc, se nascuse un copil prematur, care cantarea putin peste un kilogram.

Cand Brandon i-a confirmat lui Wong ca s-a nascut in acelasi spital unde urma sa lucreze si ca tatal lui era politist, asistenta a avut confirmarea ca este vorba despre aceeasi persoana de care aceasta avusese grija 40 de zile, cat fusese internat.

Dupa ce a dat de stire parintilor sai despre intalnire, tatal tanarului i-a trimis o poza acestuia in care aparea alaturi de asistenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.