Yuppy 15 August 2018 13:56
O premiera care are ca scop promovarea si conservarea frumusetilor lumii este marcata in insulele Maldive. CNN anunta deschiderea primului muzeu subacvatic. Acesta adaposteste diverse sculpturi si este unul care incurajeaza arta.
Diverse proiecte au fost asociate cu insulele Maldive din Asia de Sud, constructia muzeului pe jumatate scufundat in apa fiind anuntat inca de la inceputul acestei veri.

Muzeul a fost deschis de curand si reprezinta un punct de atractie senzational pentru turistii care ajung in Shaviyani Atoll. Se pot face scufundari pentru a se admira parcul cu sculpturi, unul care adaposteste pana la 30 de lucrari localizate intr-o laguna plasata la 50 de metri de un resort.

Rezultatul este o colaborare intre un resort de lux si un artist activist pentru mediul inconjurator, Jason deCaires Taylor. Acesta spera sa atraga atentia asupra salvarii recifurilor de corali din Maldive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.