Yuppy 18 Iunie 2018 18:01
Cu totii avem emotii cand trebuie sa performam in fata unui public. Iar cand esti copil, emotiile pot fi coplesitoare. Din fericire, o fetita in varsta de doi ani ani, care s-a blocat cand trebuia sa danseze, l-a avut alaturi pe tatal sau si a reusit sa treaca cu bine peste momentul stresant.

Marc Daniels a devenit o adevarata vedeta pe internet, dupa ce un clip cu el a devenit viral, noteaza Daily Mail.

Atunci cand a observat ca fiica sa de doi ani s-a panicat si nu mai putea sa danseze in cadrul recitalului de la serbare, acesta nu a stat pe ganduri si a navalit din culise. A inceput sa danseze balet alaturi de ea, tinandu-si in brate cealalalta fiica. Intreaga performanta a fost inregistrata si a distrat audienta care s-a amuzat pe seama piruetelor lui caraghioase.

Internetul s-a indragostit iremediabil de Marc si a aplaudat relatia tata-fiica si frumusetea ei. Mai cu seama ca se observa ca atunci cand fata isi vede tatal, se opreste din plans. Barbatul a devenit o senzatie pe internet si a devenit #Daderina, primind un hashtag special.

"Am intrat pe scena tinand-o in brate pe Suri si am stat langa ea, ajutand-o sa capete incredere in ea. I-am spus ca o iubesc si ca este o dansatoare extraordinara. Am intrebat-o daca vreau sa dansez cu ea, a confirmat ca da si i m-am alaturat", a declarat barbatul, care a spus ca stia miscarile pentru ca repetase cu fiica sa acasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.