Yuppy 28 Martie 2018 11:44
Aproape ca nu o recunosti!

Christina Aguilera a fost mereu adepta machiajului intens, cu eyeliner bine definit si buze conturate in nuante puternice. De curand, insa, aceasta a acceptat sa faca ceea ce multe vedete de la Hollywood evita cu disperare: sa fie pozate fara pic de machiaj.

Urmand modelul lui Demi Lovato si al Aliciei Keys, Aguilera a pozat pentru revista Paper fara niciun strop de machiaj pe chip. Astfel, am putut descoperi ca vedeta are pistrui, trasaturi fine si un ten delicat si blond.

"Mi-a placut intotdeauna sa experimentez, sa creez o poveste si sa joc un personaj diferit pe scena si in videoclipuri. Sunt un performer. Dar, am ajuns intr-un punct in care ma simt eliberata sa pot sa dau totul jos si sa imi apreciez frumusetea naturala," a marturisit aceasta in interviul acordat Paper Magazine.

Bineinteles, criticii nu au intarziat sa apara, sustinand ca Aguilera este, de fapt, machiata subtil sau ca a suferit operatii estetice care ii permit sa arate asa la aproape 40 de ani.

Voi ce parere aveti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.