Yuppy 29 Iunie 2017 12:05
Iti vine sa crezi ca una dintre ele are 63 de ani?

Faceti cunostinta cu familia taiwaneza pentru care timpul s-a oprit in loc.

Lure Hsu, in varsta de 41 de ani, a devenit vedeta pe internet datorita aspectului ei adolescentin. Mama a unui baiat in varsta de 20 de ani, femeia arata cu mult mai tanara decat este in realitate.

Pe langa dieta echilibrata si miscarea fizica, se pare ca genele au jucat un rol esential in aspectul femeii. Surorile lui Lure, Sharon, in varsta de 36 de ani si Fayfay, in varsta de 40 de ani, ambele arata de parca ar fi studente. Mai mult decat atat, mama lor, o dansatoare iesita la pensie, arata atat de bine incat nimeni nu i-ar data 63 de ani.

Secretul lor? Intr-un interviu acordat unei publicatii taiwaneze, Lure a dezvaluit ca bea foarte multa apa si consuma foarte multe legume. Aceasta a mai vorbit si despre importanta hidratarii tenului. "In clipa in care tenul tau este hidratat, nu trebuie sa iti mai pui problema ridurilor", sustine Lure.

Bineinteles, genele isi spun si ele cuvantul.


[Foto mijloc, mama lui Lure, 63 ani]

Foto: Instagram.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.