V-ati gandit vreodata sa raspundeti la mesajele de spam pe care le primiti? Noi nu. Dar, spre norocul nostru a facut-o James Veitch. Rezultatul este ilar.

Sigur ai primit cel putin un mail de la un print nigerian misterios care iti promitea ca iti va trimite averea lui colosala daca ii trimiti contul bancar. Cu siguranta, ai ignorat toate aceste mesaje. Dar, te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca ai raspunde la aceste mesaje?

Nici noi. Dar, spre norocul nostru a facut-o comediantul James Veitch. Acesta nu numai ca a schimbat numeroase mailuri cu escrocul, dar l-a fortat sa si foloseasca niste coduri secrete amuzante pentru a-si "proteja intimitatea".

"Astfel ii fac sa piarda timpul. Ma gandesc ca daca pierd timpul cu mine nu mai pot pacali adulti vulnerabili si sa le fure economiile", a explicat Veitch in cadrul unei conferinte TEX.

Luati o scurta pauza si urmariti clipul de mai sus. Promitem ca va va pune zambetul pe buze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.