Prietenia inedita dintre cele doua animale a ajuns virala pe internet.

Broasca testoasa Leonardo a fost salvata dintr-o gradina zoologica din Bangkok in 2013, in timp ce vitelul Simon a ajuns la adapostul de animale WFFT Rescue Center in ianuarie, dupa ce a fost ranit la un picior.

Bietul Simon era cu mama lui atunci cand a avut accidentul. Medicii au fost nevoiti sa ii amputeze piciorul si sa ii puna o proteza.

„L-am pus temporar intr-un tarc mai mare din interiorul adapostului”, spun cei de la WFFT Rescue Center care planuiau sa mute vitelul dupa perioada de recuperare. Numai ca, lucrurile au luat o alta intorsatura. Simon vitelul a intalnit broasca testoasa Leonardo, iar din acel moment cei doi au devenit prieteni de nedespartit.

„Spre surprinderea noastra, Simon s-a apropiat foarte tare de broasca testoasa. Cei doi pot fi vazuti plimbandu-se impreuna, impartind mancarea si dormind impreuna,” au mai povestit cei de la adapostul de animale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.