Nimeni nu voia aceasta pisica. Cand, in sfarsit, si-a gasit un stapan, transformarea a fost uluitoare.

Faceti cunostinta cu BenBen, cea mai trista pisica de pe internet. BenBen si-a petrecut cea mai mare parte din viata pe strazi, apoi la un centru de animale unde urma sa fie eutanasiata deoarece nimeni nu voia sa o adopte. Pisicuta avea spinarea rupta, rani adanci si o urechiusa lipsa. BenBen s-a ales cu aceste rani dupa ce a fost atacat de un animal mai mare. Mai mult, din cauza pielii in exces de pe fata, pisica parea tot timpul trista.

Angajatii de la adapost au facut tot ce au putut pentru a-i gasi lui BenBen o casa. Singura si trista, pisica aproape ca renuntase complet la viata. Nu mai manca, nu mai bea apa si refuza sa se miste. Auzind povestea ei, o femeie care lucra in camera de urgenta a clincii veterinare a decis sa o adopte pe BenBen.

A reusit sa faca tot ce trebuia cu o zi inainte ca pisica sa fie programata pentru a fi eutanasiata. Din clipa in care a ajuns in noua casa, noua stapana a observat cum pisica trista de la adapost incepe sa se transforme. A inceput sa mearga, sa manance, sa toarca si sa se alinte. O ora mai tarziu, era o cu totul alta pisica.



Foto:
Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.