Molly si pisica ei Otitis fac o echipa perfecta.

Atunci cand Molly Lichtenwalner, o student care sufera de anxitate, a vazut-o pe Otitis, pisica alba si fara urechi, a stiut ca sunt facute una pentru cealalta.

Fostii stapani ai lui Otitis au abandonat-o atunci cand tumoarea pe care o avea s-a extins, fiind nevoiti sa ii extirpeze urechile. Molly stia ce inseamna sa ai un animal cu probleme de sanatate. Avusese in trecut un caine surd si stia cum sa se poarte cu animelele bolnave. Mai tarziu, s-a dovedit ca alegerea de a o adopta pe Otitis a fost una salvatoare.

Sufeream de atacuri de anxietate din cauza unui accident de masina. Am decis ca este timp sa adopt un animal pentru a ma putea ajuta sa trec peste aceste momente,” a spus tanara potrivit BoredPanda.com.

Potrivit lui Molly, Otitis s-a dovedit a fi sprijinul emotional de care avea atat de mare nevoie. Pisica stie cum sa o ajute pe stapana sa atunci cand sufera un atac de anxietate.

Este singurul lucru care ma poate linisti. Este cel mai bun lucru care mi s-a intampla si m-a salvat de nenumarate ori.

Foto: Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.