Cand au gasit intrusul, politistii nu s-au putut opri din ras.

Imagineaza-ti ca esti singur acasa si la un moment dat auzi sunete ciudate. Ce faci? Iei telefonul si suni la politie, sperand ca vor ajunge la tine la timp.

Asta a facut un tanar in varsta de 18 ani din California atunci cand a suspectat ca cineva a intrat prin efractie in casa. Numai ca, atunci cand politistii au ajuns la fata locului, au descoperit ca intrusul era, de fapt, un caine.

„Cand am ajuns, (n.r. tanarul) tremura de frica si ne spunea ca e cineva in casa. Ne-a mai spus ca este convins de acest lucru deoarece cainii lui latra intruna de parca vor sa il avertizeze de pericol”, a povestit seriful Spencer Crum.

Ofiterii au inceput sa cerceteze casa pana cand au gasit intrusul: un caine care ii privea curios prin fereastra acoperisului. Cainele era chiar al tanarului care, din cauza panicii, a uitat ca acesta era la etaj. Ceilalti caini latrau deoarece voiau si ei sa iasa afara.

Foto: boredpanda.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.