Un fotograf lituanian a realizat un proiect artistic mai putin obisnuit.

Fotograful lituanian Albert Pocej a reusit sa duca la bun sfarsit un proiect indraznet. Pentru acesta, artistul a lucrat cu 15 femei pe care le-a importalizat in timp ce se autosatisfaceau.

Pocej a petrecut foarte mult timp incercand sa gaseasca femei care sa accepte o astfel de provocare. Acesta a cautat timp de trei luni femei suficient de indraznete care se se autosatisfaca pana la extaz in fata aparatului de fotografiat. A vrut ca totul sa fie autentic, asa ca nu isi dorea actrite care sa mimeze orgasmul.

„Nu am vrut ca acest proiect sa fie un cliseu, nu am vrut actorie – doar sentimentul real. Fiecare persoana este diferita si asa sunt si orgasmele lor. Nu am incercat sa le fac sa para mai bune decat in realitate”, a spus artistul potrivit Bored Panda.

Pocej a reusit, in cele din urma, sa gaseasca 15 femei dezinhibate. Pentru a le ajuta pe cele timide sa se relaxeze, artistul le-a lasat singure si a programat aparatul sa se declanseze in lipa lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.