Yuppy 17 August 2016 13:45
O femeie paralizata a surprins pe toata lumea cand, in ziua nuntii, s-a ridicat din scaunul cu rotile si a mers singura.

Multe femei viseaza la momentul in care vor imbraca o rochie alba superba si vor fi conduse la altar de tatal lor. In cazul lui Jaquie Goncher, acest vis a fost spulberat la varsta de 17 ani cand a ramas paralizata in urma unui accident la inot.

Doctorii i-au spus atunci cand nu va mai putea merge niciodata, dar Jaquie le-a demonstrat contrariul cand, la doar sase luni de la accident, a reusit sa se ridice in picioare. In ciuda acestei reusite, pentru urmatorii opt ani, Jaquie s-a miscat exclusiv cu ajutorul scaunului cu rotile.

Obisnuita cu sportul, lui Jaquie i-a venit foarte greu sa se obisnuiasca cu noua ei situatie. "Ma duceam la sala si ma enervam atat de tare incat nu ma mai intorceam. Incercam sa ma oblig sa fac exercitiile, dar esuam si ma simteam dezgustata de mine", a povestit tanara.

In cele din urma, cu un an inainte de nunta, Haquie a si-a stabilit un tel maret: sa se ridice din scaunul cu rotile si sa mearga singura la altar in ziua nuntii.

Atat mirele cat si nuntasii nu au stiut nimic de planul tinerei si au ramas surprinsi cand au vazut-o pe aceasta mergand. Imaginile vorbesc de la sine.

Foto: lovestoriesbyus.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.