Amaury Guichon este un bucatar patiser extrem de talentat si un adevarat maestru atunci cand vine vorba de dulciuri din ciocolata.
Acesta poate transforma ciocolata in adevarate opere de arta, finisate pana la cel mai mic detaliu. Fie ca vorbim despre flori, ceasure de epoca sau zombies, nu exista nimic ce Guichon nu poate face din ciocolata.
Tehnica sa si precizia cu care lucreaza au captivat numerosi curiosi. Guichon a reusit sa adune aproape 30 de mii de fani pe Instagram care ii urmaresc clipurile captivante in care demonstreaza cum poti transforma o banala ciocolata in opera de arta.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro