Yuppy 12 Iulie 2016 16:30
Aflati povestea emotionanta a trei pisici oarbe pe care nimeni nu voia sa le adopte.

Faceti cunostinta cu Blue si surorile lui, Meadow si Little Willow. Cei trei frati au dus o viata destul de trista pana acum. In ajunul Craciunului, in 2014, cei trei au fost gasiti intr-un depozit abandonat din Dubai. Din cauza unei raceli care fusese lasata netratata de fostul stapan, pisicile isi pierdusera vederea si erau intr-o stare de sanatate deplorabila.

Pisicile au fost salvate si duse intr-un adapost, dar nimeni nu le voia din cauza bolii de care sufera. La un moment dat, Blue a fost adoptat de vecinul fostului sau stapan, dar saracutul animal nu putea trai fara surorile lui si plangea in fiecare noapte, cautandu-le. In scurt timp au fost reuniti si au ramas in adapost cateva luni.'

In februarie 2015, Catherine Magno a decis sa le adopte pe cele trei pisicute si sa aiba grija de ele.

„Nu aveam deloc experienta (...) dar povestea lor m-a induiosat si nu putea suporta sa le vad intr-o cusca intr-un adapost.”

Cathrine a fost la inceput ingrijorata de tratamentul special pe care va trebui sa il acorde pisicilor, dar a descoperit curand ca acestea se descurca la fel de bine ca cele care vad.

„Animalele oarbe vad cu inimia”, a marturist Catherine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.