Yuppy 4 Iulie 2016 16:30
Un rechin a executat un salt spectaculos la doar cativa metri de barca unor pescari.

Rechinii sunt pradatorii perfecti. Sunt rapizi, agili, au coltii ascutiti si pot executa sarituri impresionante. Jake Beazley, un pescar si fotograf din Australia a avut sansa sa observe acest lucru saptamana trecuta in timpul unei sesiuni de pescuit in sudul regiunii Perth.

Beazley si colegii sai pescuiau deja de cateva ore cand au observat un rechin mako. Acesta a mancat pestele mai intai pe care il foloseau drept momeala dupa care a inceput sa muste din elicea si motorul barcii. Inainte ca tinerii sa plece, rechinul a facut un salt impresionant din apa.

Rechinii mako sunt foarte teritoriali si sunt cunoscuti pentru comportamentul agresiv. Cu toate acestea, numarul atacurilor de rechini fatale sunt foarte mici. Din puct de vedere statistic, este mai probabil sa mori cazand din pat decat din cauza unui atac de rechini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.