Yuppy 10 Iunie 2016 18:15
Rezultatul este uimitor.

Richard Schaefer este un tanar in varsta de 21 de ani cu un talent uimitor. Cu ajutorul machiajului, acesta reuseste sa se transforme in printesele sale Disney favorite. Si, dupa cum vei vedea in pozele de mai jos, este extrem de priceput la asta.

Tanarul din California, a inceput sa se joace de-a printesele Disney in urma cu un an. Pentru fiecare transformare, Richard lucreaza aproximativ 2 ore. Tanarul isi croieste pana si costumele singur.

Richard spune ca a invatat sa coasa in scoala, ca o forma de terapie impotriva batjocorii la care era supus de colegi. Lui Richard i s-a spus mereu ca are un look androgin, asa ca a decis sa transforme aceste comentarii in ceva pozitiv.

Transformarile sale sunt atat de reusit incat tanarul a reusit sa adune peste 80 de mii de fani pe Instagram. Richard spune ca a capatat mai multa incredere in el de cand a inceput acest proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.