Yuppy 25 Mai 2016 17:42
Doar doar 3 zile ne mai despart de cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de seriale, filme, benzi desenate, jocuri video si nu numai, East European Comic Con.

In perioada 27-29 mai, publicul va avea sansa unica de se intalni actori bine cunoscuti precum Charles Dance, Gemma Walsh si Daniel Portman (Game of Thrones), David Anders (iZombie, Once Upon A Time, Vampire Diaries), Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) si Sylvester McCoy (Dr.Who, Hobbitul).

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii transmit urmatoarele informatii utile.

Accesul publicului va fi disponibil vineri, incepand cu ora 16:00 si se va incheia la ora 21:00, sambata de la 10 la 18:00, iar duminica de la ora 10:00 la 19:00. Programul complet poate fi consultat aici: www.comic-con.ro/timetable/

Vanzarea biletelor poate fi oprita

Din motive ce tin de siguranta si confortul vizitatorilor, numarul de persoane va fi restrictionat in cazul in care va depasi capacitatea locatiei, iar vanzarea biletelor la intrare va fi oprita.

Ce este strict interzis

In ceea ce priveste regulile de acces la eveniment, urmatoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, spray-uri, arme, binocluri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

In schimbul biletului, fiecare persoana va primi o bratara, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului.

Biletele de tip abonament vor fi preschimbate intr-o bratara textila care trebuie pastrata la mana in toate zilele evenimentului.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.

Totodata, distribuirea de flyere pentru participanti sau colectarea unor sume pentru diferite cauze sociale este interzisa.

Punctul medical va fi amplasat in pavilionul C4

East European Comic Con dispune si de un punct medical, aflat in pavilionul C4. Daca va simtiti rau sau sunteti martori la o situatie de urgenta, organizatorii va sfatuiesc sa anuntati cel mai apropiat voluntar instruit special pentru a va facilita accesul la punctul medical.

Este recomandat parintilor sa isi insoteasca copiii la eveniment, deoarece organizatorii nu sunt raspunzatori pentru acestia sau pentru actiunile acestora.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Organizatorii ii indeamna pe posesorii de bilete de Photo Op (Poza) sau Autograph (Autograf) sa fie prezenti la inceputul sesiunii de autografe si poze.
Pentru a evita statul la coada punctului de vanzare de bilete situat la intrarea in spatiul de eveniment, este recomandat vizitatorilor sa isi achizitioneze bilet in avans din reteaua Eventim.

Sambata, petrecerea oficiala

Sambata, 28 mai, de la 21:00, in mall Promenada va avea loc petrecerea oficiala dedicata tututor participantilor. Intrarea este gratuita pentru posesorii de bilete, iar primii 300 primesc o bautura gratuita care va fi comunicata ulterior.

East European Comic Con va avea loc in perioada 27-29 mai la Romexpo si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.