Yuppy 24 Mai 2016 15:50
Lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni despre viata.

Alex Noriega este un artist grafic care a transformat cele mai importante lectii de viata in ilustratii super amuzante si super educative.

Dupa ce a studiat vreme de cativa ani arta in Barcelona, Alex s-a mutat in Olanda pentru a-si finaliza studiile. A lucrat o vreme ca om de servici. Spune despre acea perioada ca a fost una din cele mai interesante pentru ca avea suficient timp de reflectie si si-a cladit atunci cele mai marete planuri.

Dupa ce si-a terminat studiile, s-a intors in Barcelona unde a inceput sa isi caute un job real. A ajuns in industria fashion-ului cu care nu avea foarte multe in comun. A acceptat, insa, provocarea si nu a fost atat de rau pe cat se asteptase. Prin 2010, trece printr-o criza personala si profesionala si se decide sa isi faca un blog de ilustratii. L-a gandit ca pe un instrument care ar fi putut sa il ajute sa isi dea seama unde anume greseste. Vroia sa puna pe hartie, cat mai simplu cu putinta, lectiile invatate de la viata, din experientele avute si sa vada daca ceea ce se intampla in jurul lui are sens. Nu avea.

Asa s-a nascut “Stuff no one told me (but I learnd anyway)” (“Lucrurile pe care nu mi le-a spus nimeni (dar pe care le-am invatat pana la urma), un ghid ilustrat despre cum sa supravietuiesti intr-o lume care, desi plina de reguli, nu inceteaza sa te uimeasca sau sa te ia prin surprindere.

O fotografie postată de @anchorhappiness pe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.