Yuppy 19 Mai 2016 18:24
O tanara vloggerita din Marea Britanie arata cat de simplu este sa editezi imaginile postate pe retelele de socializare.

Cateva click-uri si gata, ai corpul la care ai visat, sani mai mari si un ten impecabil. Datorita numeroaselor aplicatii de editare a imaginilor existente pe piata nici nu mai este nevoie sa iti instalezi Photoshop-ul sau sa inveti cum functioneaza. Cu o simpla aplicatie instalata pe telefon poti altera imaginile astfel incat sa atinga idealul la care visezi.

Vloggerita Amelia G. din Marea Britanie a vrut sa demonstreze cat de simplu este sa editezi pozele si sa creezi o imagine falsa. Tanara a postat un clip pe contul de YouTube intitulat „The Truth Behind the Perfect” (Adevarul din spatele perfectiunii) in care editeaza o poza proprie folosind aplicatia FaceTune.

Cu doar cateva click-uri, Amelia a reusit sa isi subtieze talia si coapsele si sa isi mareasca sanii. Pentru a evidentia diferentele, a postat imaginea originala pe Instagram urmata de imaginea editata.

Editarea excesiva a pozelor este una din modalitatile prin care tinerelele din ziua de azi incearca sa adere la standardele de frumusete impuse de societate. „Nu este nimic in neregula daca este putin mai slab sau putin mai gras, daca ai sani mari sau mici (...) Diferentele dintre corpurile noastre sunt ceea ce ne fac speciali si daca am arata toti la fel ar fi destul de plictisitor”, a fost mesajul postat de Amelia G.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.