Yuppy 13 Mai 2016 14:46
Fotografiile par desprinse din filmele de groaza.

Sunt multe lucruri pe care parintii le fac impreuna cu copiii lor pentru a crea legaturi stranse. Unii ies la plimbare impreuna, altii se joaca impreuna cu copiii lor. Acest tata a ales sa isi foloseasca fiicele pentru a crea scene terifiante desprinse din filmele de groaza.

Inainte de a-l judeca, trebuie sa afli ca fetitelor le face o placere nebuna sa isi ajute tatal. Cele doua se distreaza teribil costumandu-se si gandindu-se la oamenii care vor privi terifiati imaginile create de ele. Cu multa imaginatie, recuzita potrivita si doua fiice care stiu cum sa isi intre in rol, Joshua Hoffine reuseste sa creeze imagini care par desprinse din filmele de groaza.

Seria sa, numita „After Dark My Sweet” se concentreaza pe cosmarurile pe care aproape orice persoana le-a avut in copilarie. Mai multe imagini puteti vedea mai jos, dar si pe pagina fotografului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.