Yuppy 11 Aprilie 2016 17:42
Jennifer Lopez, Sting si Enrique Iglesias au cantat la eveniment.

Fiul unui oligarh rus a avut parte de o nunta mai ceva ca in povesti. Banii nu au reprezentat nicio problema, Mikhail Gutseriev fiind un magnat din industria petrolului cu o avere estimata la peste 6 miliarde de dolari.

Fiul magnatului, Said Gutseriev, in varsta de 28 de ani, s-a casatorit cu Khadijia Uzhaknova, o studenta in varsta de 20 de ani.

Petrecerea a avut loc intr-o locatie luxoasa din Moscova, iar decorul a fost de poveste. Intreaga incapere a fost imbracata in flori. Rochia miresei a costat 25.000 de dolari si a fost acoperita in pietre pretioase. Rochia a cantarit 12 kilograme, iar mireasa a avut nevoie de ajutor pentru a se putea misca.

Jennifer Lopez, Sting si Enrique Iglesias au fost invitati sa cante la nunta. Jennifer Lopez a schimbat trei costume in timpul mini-recitalului, Sting a cantat melodia „Desert Rose”, iar Enrique Iglesias a cantat piesa „Bailando”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.