Yuppy 1 Aprilie 2016 17:01
Faceti cunostinta cu Lambert, leu care nu poate dormi fara o paturica.

Lambert, este un leu african crescut in captivitate cu un obicei bizar: acesta nu poate dormi fara o paturica.

Atunci cand era pui, Lambert a fost cumparat ilegal de o familie care l-a ingrijit ca pe un animal de companie obisnuit. Atunci cand si-au dat seama ca nu pot avea grija de el, l-au dus la un centru de ingrijire a animalelor salbatice. Desi a crescut, leul nu a putut renunta la obiceiul de a dormi pe o patura.

Lambert a fost animalul de companie al unor fetite de doi, respectiv trei ani. Dupa ce au vazut desenul animat „The Lion King”, cele doua micute si-au rugat tatal sa le cumpere un leu. Tatal le-a facut pe plac si l-a cumparat pe Lambert. Dupa doar trei luni si-au dat seama ca nu isi permit sa ingrijeasca l-au dus intr-un centru pentru animale salbatice.

„Auzisem de la fostii stapani ca leul obisnuia sa doarma in pat cu bunicul. Asa ca am luat o patura, am intrat in cusca si am pus-o intr-un colt. S-a ghemuit pe patura si a adormit imedita. De atunci, ii dau mereu o patura”, a spus directorul centrului.

Lambert

We are getting a LOT of rain today! Some of the tigers seem to enjoy playing in it, but the lions primarily stay tucked in their cozy dens during wet weather. Little Lambert really doesn't like the sound of all the rain, so Vicky tossed him a fresh blanky to play with, he's now a very happy little boy!

Posted by In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Educational Center on Thursday, July 17, 2014

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.