Yuppy 31 Martie 2016 19:01
Alexander Caviel a iesit cu prietenii in club si dupa mai multe pahare s-a trezit in Barcelona.

Totul a inceput ca o noapte de petrecere normala. Alexander Caviel s-a intalnit cu prietenii sai pentru a se distra intr-un club. Dar, dupa mai multe pahare, a facut ceva ce l-a uimit chiar si pe el.

Dupa ce a iesit din local, in loc sa se indrepte spre casa, atentia lui Alex a fost atrasa de un autobuz care mergea spre aeroport. Si-a imaginat cat de frumos ar fi daca ar merge intr-o alta tara si, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a urcat in autobuz. Odata ajuns la aeroport, si-a cumparat un bilet cu destinatia Barcelona. Tanarul si-a dat seama ce a facut abia cand a aterizat pe aeroportul din Barcelona.

„Dupa ce am iesit din bar, am mers intr-un alt local pentru a manca o supa, cand am vazut un autobuz care mergea spre aeroport si mi-am zis ce dragut ar fi daca as pleca undeva. Apoi, simteam ca zbor, dar mi-am zis ca visez si am adormit.”

Tanarul a petrecut, in cele din urma, 4 zile in Barcelona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.