Yuppy 11 Martie 2016 17:26
Un artist realizeaza desene 3D care par ca prind viata.

Joao Carvalhi este un artist brazilian in varsta de doar 16 ani. Un artist autodidact, tanarul reuseste sa uimeasca de fiecare daca cu lucrarile pe care le realizeaza. Desi este foarte buna la ceea ce face, lui Carvalhi ii place sa experimenteze constant, sa impinga limitele.

Pasionat de arta 3D, tanarul realizeaza desene in care personajele sale par sa prinda viata si sa evadeze din foie. Artistul stie sa se joace cu umbrele si culorile astfel incat sa dea nastere unor iluzii optice impresionante.

Asa se face sa desenel lui Joao Carvalhi sunt atat de realiste incat e greu sa iti dai seama imediat daca ai in fata o imagine bidimensionala sau una tridimensionala.

Finalizado mais pedacinho do espaço, para minha coleção ^^Desculpem-me pela falta de desenhos...

Posted by Nas linhas do caderno on Tuesday, February 23, 2016

Finalizado mais um desenho ^^ "A cada nova página uma nova esperaça " desenhos inspirado depois de ver os quadros de Akiane kramarik... Espero que gostem󾍇Posted by Nas linhas do caderno on Saturday, May 30, 2015

finalizado!!Pernalonga nas linhas do caderno... a foto ficou meio estranha pois tive que tirar a foto com a câmera do...

Citeste si:
Festivalul de artă „Diploma Show”, la a noua ediție. Ce pot admira...
Festivalul de artă „Diploma...
Posted by Nas linhas do caderno on Sunday, May 10, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.