Yuppy 7 Martie 2016 16:59
Un barbat a gasit o metoda ingenioasa de a-si construi garajul.

Uneori nu poti accepta un raspuns negativ, chiar daca acest raspuns vine de la primarie. Belgianul Eric Vekeman, nu a putut accepta faptul ca autoritatiile nu i-au permis sa isi construiasca un garaj. Asa ca a construit unul indiferent de raspunsul oficialilor.

Dupa ce si-a inchis alimentara, Eric a decis sa transforme spatiul in garaj. Numai ca, autoritatile nu i-au permis acest lucru din cauza eforturilor de a pastra fatada orasului. Nemultumit de raspuns, barbatul a gasit o solutie ingenioasa. De afara, garajul seamana cu un magazin auto obisnuit. Numai ca, atunci cand se deschide vitrina, iti dai seama ca spatiul este, de fapt, un garaj.

Lui Eric ii ia in jur de doua minute sa mute banca din fata vitrinei si sa deschida usile. Barbatul isi doreste sa automatizeze usile pentru a scurta timpul de care are nevoie in prezent pentru a-si scoate masina din garaj.

Mai multe imagini puteti vedea aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.