Tablourile lui Iris Grace sunt faimose in intreaga lume.

Iris Grace este o fetita in varsta de sase ani care sufera de autism. Micuta a gasit posibilitatea de a comunica prin tablourile pe care le realizeaza, dar si cu ajutorul celui mai bun prieten, o pisica pe nume Thula.

Povestea lui Iris a devenit cunoscuta in lumea intreaba, reusind sa atraga numerosi colectionari de arta cu talentul ei nativ. Printre cei care i-au cumparat tablourile se numara si Angelina Jolie.

Datorita castigurilor rezultate din vanzarea tablourilor, familia fetitei a reusit sa calatoreasca pentru prima data in Stockholm. Potrivit mamei lui Iris, aceasta este o realizare imensa pentru fetita, care era izolata in casa si nu comunica cu nimeni.

a section of Iris's latest painting, this is a really interesting one. It's the same piece where it all changed over...

Posted by Iris Grace Painting on Wednesday, January 20, 2016

Sea Elfhttp://www.irisgracepaintingshop.com/products/sea-elf-giclee-printPainted onto Yupo Paper with Acrylics (part of Iris's 'Under the Sea' themed project for her Home Education)Posted by Iris Grace Painting on Tuesday, January 19, 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.