Farsa de Valentine’s Day care a adunat peste 10 milioane de vizualizari.

Ziua Indragostitilor a fost un prilej numai bun pentru multe cupluri de a-si uni destinele. Pentru un tanar britanic, Valentine’s Day a fost pretextul perfect pentru a-i face o farsa iubitei sale.

Acesta a pregatit o cutiuta de culoare alba si, asezat intr-un genunchi, s-a pregatit sa ii puna iubitei marea intrebare.

Stii ca ma faci cel mai fericit om din lume. Tremur, dar te iubesc enorm, stii asta, nu? Vreau sa ma faci cel mai fericit barbat din lume” spune barbatul in timp ce deschide cutiuta.

Anticipand momentul, tanara abia isi stapaneste lacrimile. Numa ca, in loc de „Vrei sa fii sotia mea?” marea intrebare era „Vrei sa-mi faci o ceasca de ceai?”.

Cand isi da seama ca a fost tinta unei farse, tanara iese din camera furioasa. Mai tarziu, tanarul a postat pe pagina de Facebook ca si-a primit pana la urma ceasca de ceai.

Cum vi se pare farsa? Credeti ca a exagerat tanarul?

So I popped the big question today..Posted by Brad's Dad on Sunday, February 14, 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.