Formatia Coldplay, Beyonce si Bruno Mars au oferit un spectacol memorabil in cadrul finalei Campionatului de Fotbal American, Super Bowl 50.

Trupa britanica Coldplay a realizat un spectacol colorat in pauza celei de-a 50 a editii a evenimentului sportiv Super Bowl. Acestia au interpretat hituri precum "Viva la Vida", "Paradise", precum si cel mai recent single "Adventure of a Lifetime".

Spectacolul a fost continuat de Bruno Mars, care a fost cap de afis in timpul editiei de anul trecut a Super Bowl. Acesta a cantat piesa "Uptown Funk" impreuna cu DJ Mark Ronson.

Dupa Bruno Mars, a intrat in scena Beyonce, care a interpretat in premiera cel mai recent single, "Formation", lansat cu doar o zi inainte. Apoi, Beyonce si Bruno Mars au realizat impreuna un moment coreografic pe un colaj realizat din piesele "Formation", "Uptownn Funk" si "Crazy in Love".

Cum vi s-a parut spectatolul de anul acesta de la Super Bowl?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.