Nemultumit de poza de identificare facuta de politie, un barbat a incercat sa redreseze situatia

Poate ca ai norocul sa primesti o a doua sansa in viata, dar nu vei primi niciodata o a doua sansa pentru a face o poza de identificare in care sa arati mai bine.

Donald Pugh este in prezent cautat de politia din Ohia dupa ce a fost arestat pentru conducere sub influenta si nu s-a prezentat la proces. Este cautat si pentru alte infractiuni precum vandalism si incendiere. Dar, Pugh pare sa aiba cu totul alte probleme.

Nemultumit de poza de identificare facuta de politie, Pugh a incercat sa redreseze situatia. Barbatul le-a trimis politistilor un selfie si i-a rugat sa foloseasca acea imagine in locul pozei de identificare.

Politistii nu au fost insa impresionati de efortul sau.

Ii multumim pentru ajutor, dar am aprecia mai mult daca ar veni la sectie pentru a discuta despre acuzatiile aduse,” a fost raspunsul politiei.

Potrivit The Daily Dot, Pugh a fost arestat in Florida. Asa ca, in cele din urma, va avea ocazia sa faca o noua poza de identificare.

This photo was sent to us by Mr. Pugh himself. We thank him for being helpful, but now we would appreciate it if he would come speak to us at the LPD about his charges.

Citeste si:
Un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă...
Un motociclist s-a ales cu...
Posted by Lima Police Department on Wednesday, January 6, 2016

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.