Un proiect foto publicat de Tumblr a atras atentia internautilor.

"Last Message Received" este un proiect foto devenit viral in care utilizatorii arata ultimele mesaje rimite de la frieteni, fosti iubiti sau rude decedate.

Proiectul a fost lansat de o tanara in varsta de 15 ani, Emily Trunko, studenta la Ohio Virtual Academy.

"Am fost dintodeauna fascinata de strafulgerarile pe care le poti arunca in viata cuiva. Cred ca ultimul mesaj trimis inainte de o despartire sau inainte ca cineva sa moara pot fi foarte amare," a spus tanara potrivit refinery29.com.

Cele mai emotionante mesaje sunt cele primite de la rude sau prieteni inainte ca acestia sa moara. "Ma simt trist" i-a scris cinveva prietenului. Apoi, persoana respectiva explica faptul ca in acea noapte, in jurul orei 11, s-a simtit foarte trist si ca presupune ca aceea este ora la care a murit prietenul sau.

Tanara a marturisit ca de cand a pornit acest proiect este mult mai atenta cu mesajele si incearca sa nu lase nicio conversatie neincheiata.

Mai multe mesaje si povestile din spatele lor puteti vedea pe Tumblr.com

http://thelastmessagereceived.tumblr.com/post/134062003282/last-message-my-grandma-sent-me-when-she-went-into
http://thelastmessagereceived.tumblr.com/post/133888004461/my-best-friend-my-everything-my-partner-my

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.