Sase ani, 4.200 de ore si 720.000 de cadre pentru poza perfecta.

Alan McFadyen este fotograf de natura din 2009. In tot acest timp, a petrecut peste 4.200 de ore si a facut 720.000 de cadre pentru a suprinde imaginea perfecta cu un pescarus verde plonjand in apa.

De ce tocmai aceasta fotografie te intrebi? McFayden obisnuia sa meraga cu bunicul sau, Robert Murray, sa urmareasca pescarusii verzi plonjand in lacurile din apropierea Kirkcudbright. Chiar daca au trecut 40 de ani atunci, barbatul nu a uitat momentele speciale petrecute cu bunicul sau, observand si admirand frumoasele pasari.

Timp de sase ani, McFayden a mers de cateva ori pe saptaman pe malul lacului, facand poze si incercand sa surprinda un pescarus verde plonjand in apa. Dupa 720.000 de cadre nereusite, barbatul a izbandit in cele din urma sa realizeze fotografia perfecta.

"Nu sunt foarte multi oameni in lume care sa aiba fotografia aceasta. Pescarusii verzi plonjeaza extrem de rapid, asemeni unui glont si ai nevoie de noroc pentru a face o poza buna - si foarte multa rabdare," a spus barbatul potrivit Daily Mail.

Cum vi se pare imaginea? A meritat efortul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.