Un model a dat un raspuns genial agentiei care a refuzat-o pe motiv ca este prea grasa. Uite cum arata tanara.

Un model din Marea Britanie a trimis o scrisoare deschisa agentiei care a refuzat-o pe motiv ca este prea grasa.

Charli Howar, care are peste 1.75 metri si este masura S, spune ca nu are de gand sa se simta rusinata pentru ca nu poate indeplini standardele de frumusete exagerete ale agentiilor de modeling.

Howar a atacat industria modei, fiind de parere ca standardele impuse de acestea au un efect negativ asupra societatii.

„Fosta mea agentie crede ca a avea 1.76 metri si a fi masura S inseamna prea mult pentru industria modei. Sunt „grasa” si „deloc in forma”.

Nu va voi mai permita sa imi spuneti ce este in neregula cu aspectul meu si ce trebuie sa schimb pentru a fi frumoasa (ca de exemplu sa slabesc peste 2 centimetri in talie), in speranta ca veti vrea sa lucrati cu mine.

Refuz sa ma simt rusinata si intristata pentru ca nu reusesc sa indeplinessc standardele voastra ridicole de frumusete, in timp ce voi stati la birou toata ziua, mancand prajituri si biscuiti si criticandu-ma pe mine pentru felul in care arat. Cu cat fortati mai multe persoane ca mine sa slabeasca, cu atat designerii vor face haine masuri mici, si cu atat mai multe fete se vor imbolnavi. Nu aceasta este imaginea pe care vreau sa o reprezint.

In cazul in care nu v-ati dat seama, sunt o femeie. Sunt un om. Nu imi pot modifica oasele coapselor in mod miraculos doar pentru a intra in haine de masura mai mica sau pentru a indeplini standardele agentiei. M-am luptat cu natura pentru foarte multa vreme pentru ca ati spus ca forma trupului meu este prea voluptoasa.

Nici atunci cand eram mai slaba, tot nu eram suficient de slaba pentru voi. Nici cand mergeam 5 ore pe saptamana la sala, tot nu imi gaseati de munca.

Foto: Facebook.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.