Aventura pe care acest cuplu nu o va uita niciodata.

Atunci cand au inceput sa isi planifice ziua nuntii, Jeremy si Rachelle si-au dat seama cat de costisitor si de obositor urma sa fie intreg procesul. Gasirea localului potrivit, a decoratiunilor, a rochiei de mireasa perfecta, alcatuirea listei de invitati si alegerea meniului erau doar cateva din lucrurile de care ar fi trebuit sa se ocupe cu mare atentie.

Dandu-si seama ca nu isi doresc o nunta extravaganta, cei doi au luat o decizie indrazneata: in loc sa organizeze o nunta, vor pleca intr-o calatorie in Islanda. Daca vor avea noroc, vor gasi acolo locul potrivit sa se casatoreasca.

Cateva saptamai mai tarziu, fara niciun plan anume, cei doi strabateau Islanda intr-o furgoneta. Au vizitat ghetari, cascade, izvoare cu apa termala, rauri cu apa inghetata pana cand, intr-o zi, au dat peste ruinele unei biserici stravechi care rezistase unei eruptii vulcanice. In momentul acela, cei doi si-au dat seama ca au gasit locul perfect pentru a se casatori si, singuri, au facut schimb de inele si si-au jurat iubire vesnica.

Foto: troymoth.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.