Imaginea a devenit virala pe Internet.

Rebekka Garvison si bebelusul ei, Rylee, se aflau intr-un avion pe ruta Atlanta-Chicago. Era pentru prima data cand mama zbura singura cu fetita ei nou nascuta. Cuplul langa care s-a asezat parea deranjat de faptul ca tanara calatoreste cu un sugar.

La un moment dat, bebelusul a inceput sa planga si, in ciuda eforturilor mamei, copilul nu se oprea din plans.

M-am decis sa intreb asistenta de zbor daca este in regula sa ma mut cu doua randuri mai sus, unde erau doua scaune libere si as fi avut mai mult loc pentru lucrurile micutei,” a povestit mama pe Facebook.

Acolo se afla Nyfesha, o femeia al carui prim gand cand a vazut bebelusul a fost „Dumnezeul, de ce mi se intampla mie asta?”. Dar, vazand ca Rebekka face tot ce ii sta in puteri pentru a rezolva situatia, Nyfesha, mama a trei copii, a decis sa o ajute.

Mi-am zis, bebelusii pot simti ce simte si mama, si sigur nu se va opri din plans. Daca nu o ajut, acest copil va plange pe tot parcursul zborului,” a spus Nyfesha potrivit hellogiggles.com.

In momentul in care Nyfesha a luat-o pe micuta Rylee in brate, aceasta a privit pe fereastra si s-a oprit din plans.

Atunci cand avionul a decolat, a adormit, si a dormit in bratele ei pe parcursul intregii calatorii, pana cand am ajuns la poarta.

Something amazing happened to me today and I will never be able to express how grateful I am for it. If anyone has ever...Posted by Rebekka Garvison on Thursday, September 24, 2015


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.