Yuppy 11 August 2015 11:53
Un spital din Statele Unite a facut exceptie de la regulile stricte si a permit unui cuplu casatorit de peeste 68 de ani sa stea impreuna in aceeasi camera.

Tom si Arnisteen Clark, in varsta de 96, respectiv 92 de ani, sunt casatoriti de peste 68 de ani si de nedespartit de tot atata timp. Pentru prima data de foarte multi ani, cei doi au fost obligati de regulile stricte ale spitalului in care erau internati sa stea in camere diferite.

Nu pot sa stau fara ea” a marturisit barbatul in varsta de 96 ani care nu a mai stat departe de sotia sa din timpul razboiului din Coreea. „Este cea mai delicata femeie din lume” a continuat acesta.

Cand au auzit povestea emotionanta a celor doi soti, managerii spitalului s-au induiosat si au facut o exceptie pentru domnul Clark.

Unul din managerii nostri, Tina, cu ajutorul stuff-ului din clinica, a reusit sa faca o expectie si sa treaca peste regulile spitaluluui in ceea ce priveste vizitarea. I-am oferit posibilitatea sa stea cu ea (n.r. sotia lui) timp de cateva ore in fiecare zi” au povestit managerii spitalului potrivit Bored Panda.

Domnul si doamna Clark au fost externati si se afla acum intr-un centru de recuperare.

Fayetteville residents Tom and Arnisteen Clark have been married for 68 years. The only time they have been apart during...Posted by Piedmont Fayette Hospital on Thursday, August 6, 2015


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.