Yuppy 31 Iulie 2015 17:17
Portia de plans pe ziua asta.

Cu peste un milion de subscriberi, Angry Grandpa este un bunic celebru pe Internet. Bunicul posteaza saptamanal clipuri pe YouTube in care se leaga de diferite lucruri care il scot din sarite. Fiecare clip adunat de la cateva sute la cateva milioane de vizualizari.

De aceasta data, insa, Angry Grandpa nu are niciun motiv sa fie suparat, deoarece fiul sau i-a facut o supriza emotionanta. Spunandu-i ca vrea sa isi cumpere o casa, fiul si-a rugat tatal sa isi gaseasca locuinta perfecta. Dupa ce au vizitat mai multe case, acesta i-a spus tatalui ca a gasit ceea ce dorea. Dupa ce ii prezinta casa, fiul ii spune ca, de fapt, el nu vrea sa isi cumpere o locuinta.

Si-atunci de ce am vizitat toate aceste case?” intreaba batranul, moment in care fiul sau ii da cheile casei si ii spune ca este a lui. Batranului nu ii vine sa creada si izbucneste in lacrimi.

Clipul este extrem de emotionant si a adunat peste 6 milioane de vizualizari in doar doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.