Yuppy 22 Iulie 2015 14:02
Imaginea a doi caini care urmau sa fie eutanasiati a devenit virala pe Internet.

Kala si Keira sunt doi caini care au scapat ca prin urechile acului de eutanasiere. Cu cateva ore inainte de eutanasiere, adapostul in care se aflau a postat o fotografie cu cei doi caini imbratisandu-se.

Eu sunt Kala. Aceasta este Keira. Ne este frica. Oamenii care lucreaza in adapost vad cat de frica ne este, dar au decis ca astazi este ultima noastra zi. Avem nevoie de cineva care sa ne salveze, altfel noi vom fi urmatori (eutanasiati, n.r.). Keira este neagra si nu este un boxer adevarat, ci o corcitura. Este foarte curajoasa si imi spune ca totul va fi ok. Incearca sa para curajoasa, dar ii simt inima batand cu putere cand o iau in brate. Daca nimeni nu ne salveaza, o vor lua de langa mine. O voi vedea cum este tarata pe culoar. Nu se va mai intoarce si voi plange. Apoi vor veni dupa mine, iar eu nu voi mai fi la fel de curajos. Am avut grija unul de altul cat am fost aici. Ea mi-a dat sperant. Acum totul s-a terminat.

La doua ore si sase minute dupa ce fotografia si mesajul au fost postate pe pagina de Facebook a adapostului Angels Among Us Pet Rescue, cineva i-a adoptat pe cei doi catelui.

O batista, va rog!

THEY ARE SAFE!!! There are no words to tell you how happy we are that these two best friends are safe and together! ...Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, July 20, 2015


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.