Yuppy 9 Iulie 2015 16:46
Cu peste 9 miliarde de vizualizari, PewDiePie, canalul YouTube detinut de Felix Kjellberg este cel mai popular din lume.

Felix Kjellberg, cunoscut pe Internet sub numele de "PewDiePie" a reusit ca numai in 2014 sa castige 7.4 milioane de dolari postand clipuri despre jocuri video pe canalul sau de YouTube. Tanarul in varsta de 25 de ani are peste 35 de milioane de abonati, iar clipurile sale au adunat mai mult de 9 miliarde de vizualizari.

In anul 2013, tanarul din Suedia a castigat 4 milioane de dolari, iar in 2013 canalul sau de YouTube a fost desemnat canalul cu cel mai mare numar de abonati. Kjellberg detine acest titlu si in ziua de azi.

In pofida succesului de care se bucura, Kjellberg sustine ca nu face asta pentru bani, ci din pasiune.

"Am obosit sa vorbesc despre cat de multi bani fac. In fiecare interviu pe care l-am acordat, indiferent de cat de mult am vorbit, titlul a fost mereu despre cecul pe care il primesc" a spus tanarul intr-un interviu acordat revistei Icon Magazine in octombrie.

Felix Kjeliber a creat canalul de YouTube PewDiePie in 2010, la vremea respectiva avand 700.000 de abonati. Intr-un an numarul abonatilor a ajuns la 100.000, iar anul urmator s-a dublat. Kjeliberg a renuntat la facultate in 2011, spunand ca este mai fericit vanzand hot-dogi si facand clipuri despre jocuri video.

Astazi, Kjeliberg castiga peste 7 milioane de dolari pe an postand clipuri cu el jucand diferite jocuri. Intr-un clip postat pe canalul sau de YouTube tanarul povesteste cum a ajuns aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.