Yuppy 1 Iulie 2015 16:34
Mai multi copii au fost intrebati ce cred despre casatoria intre persoanele de acelasi sex. Raspunsurile lor ne-au lasat muti de uimire.

Pe 26 iunie 2015, Curtea Suprema Americana a legalizat casatoria gay in toate cele 50 de state americane. Momentul istoric nu a trecut fara controverse, multi opozanti aducand in discutie copiii si imposibilitatea de a le explica ce sunt relatiile homosexuale.

Pentru a afla ce cred de fapt copiii despre casatoria intre persoanele de acelasi sex, prezentatorul TV Jimmy Kimmel a iesit in strada si a pus cateva intrebari copiilor.

Raspunsurile copiilor au fost cu adevarat uimitoare, demonstrand ca sunt mai informati si mai toleranti decat generatiile trecute.

Chiar daca unele raspunsuri au fost de-a dreptul ilare, unul dintre copii crezand ca a fi gay inseamna a iti rupe piciorul, cei mai multi micuti au sustinut ca nu li se pare nimic anormal la a te casatori cu o persoana de acelasi sex si ca ceea ce conteaza este dragostea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.