Yuppy 29 Iunie 2015 15:46
Is this the real life? Is this just fantasy? Kanye West a surprins publicul de la Glastonbury interpretand hitul formatiei rock, Queen, Bohemian Rhapsody.

Invitat la festivalul de rock Glastonbury, din Anglia, Kanye West a renunta pentru cateva minute la playlistul sau obisnuit si a surprins publicul interpretand hitul legendarei formatii rock, Queen, "Bohemian Rhapsody". In timpul cantecului, Kanye chiar s-a autoproclamat cel mai tare artist rock al tuturor timpurilor.

Chiar daca a incurcat versurile si a cerut ajutorul publicului, acesta a parut ca se bucura de moment.

Kanye West a cantat 30 de piese in timpul concertului, printre care si versiunea solo a hitului "FourFiveSeconds", cantat impreuna cu Rihanna si Paul McCartney.

Cu toate acestea, nu toata lumea a fost multumita de prestatia lui Kanye West sau de faptul ca a fost cap de afis al festivalului. Inainte de festival a fost creata o petitie online prin care se cerea inlocuirea rapperului cu o trupa rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.